Guatavita

På fredag etter siste jobbdag på barnehjemmet, landet mamma, pappa og lillebror her i Bogotá, og vi alle sjekket inn på et hotell 15-20 minutter unna vertshuset. Det som er litt moro, er at her var vi da mamma og pappa var å hentet meg. Og også for 17 år siden da vi hentet Robin. Så blir min tredje gang her, uten at jeg kan huske det så veldig mye. Det er et veldig lite hotell/pensjonat hvor familier som er her å adopterer, oppholder seg. Når man adopterer er det obligatorisk at man må oppholde seg rundt åtte uker før man drar tilbake til hjemlandet. Så vi har kommet litt i prat med et par fra Canada som har gått fra å ha null barn, til å bli foreldre til tre barn. Utrolig tøft! 

Lørdag tok Andrea oss med til Guatavita for å se et naturreservat 1 1/2 time unna Bogotá. Guatavita lake er en innsjø som er oppå toppen av et fjell, uten noen vannkilde, noe som gjør den veldig spesiell. I gamledager fant man gull i bunnen av den. Det er en gigantisk sprekk i fjellet etter at britene prøvde å tømme innsjøen... Tydeligvis uten hell. Duster.

"V" - formen er den fjellsprekken jeg nevnte


Skogsklærne er på 


Utsiktspunkt. 


På kvelden feiret vi bursdagen til Andrea med vennene hennes på Andres Carne De Res, utestedet / restauranten som vi feiren morens bursdag forrige helg. Det var utrolig gøy. Dette veldig unike stedet som er så gjennomført med tanke på interiør og alt, er det mest 30 år gamle folk og yngre som drar, men man kan man også møte på 50-70 år gamle mennesker, ja, folk i alle aldre. Hele familien er alltid samlet når man drar på ting, og da gjerne i tre generasjoner. Andres falt veldig i smak hos mamma, pappa og Robin. Det ble noen drinker, utrolig god mat og masse, masse dansing.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rosa

Rosa

20, Oslo

Frivillig arbeid i Colombia, Bogotá på barnehjemmet Fana.

Arkiv

hits
#doc2{ width: 1100px; } #side{ width: 199px; } #main{ width: 800px; }